Arhitekta Indriķa Blankenburga projektētā Ļaudonas lauksaimniecības skolas ēka (Inženierzinātņu un augstskolu vēsture, 2018)
Ļaudonas divgadīgās lauksaimniecības skolas būvplāns (1923), jādomā, ir pirmais Rīgas Politehniskā institūta 1913. gada absolventa arhitekta Indriķa Blankenburga (1877–1944) darbs mācību iestāžu projektēšanā. Tā gan nebija jaunceltne, bet nama rekonstrukcija, pārbūve pēc ugunsgrēka, tomēr te varam atrast atsevišķus elementus, kas izmantoti arī vēlākās jaunbūvēs. Izglītībai ēka kalpoja vairāk nekā pusgadsimtu. Raksts veltīts celtnes vēsturei, pieminēti arī daži citi I. Blankenburga būvplāni Madonā.