Priekšvārds (Inženierzinātņu un augstskolu vēsture, 2024)
Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) 162. jubilejas gadā iznāk RTU Inženierzinātņu vēstures pētniecības centra (IVPC) sagatavotais astotais zinātniskais žurnāls. Tajā publicēti pieci zinātniskie raksti, kuru autori ir Latvijas, Ziemeļmaķedonijas un Vācijas augstskolu zinātnieki un docētāji, kā arī Latvijas Zinātņu vēstures asociācijas biedrs un students.