In Memoriam (Inženierzinātņu un augstskolu vēsture, 2020)
Mašīnzinību, transporta un aeronautikas fakultātes (MTAF) un konferenču un sporta centra «Ronīši» saimniecības pārvaldnieks, RTU Goda darbinieks (2015) Aivars Andruškins.Rīgas Politehniskā institūta (RPI) Ķīmijas fakultātes dekāns (1971–1974) ķīmiķis Jezups Bindars.RTU laikraksta «Jaunais Inženieris» redaktore (1988–2000) un redaktora vietniece (2000–2008), RTU Goda darbiniece (1985) Mudīte Eizentāle.RTU Inženierekonomikas un vadības fakultātes lietvede Ilze Mazure.RTU Inženierekonomikas un vadības fakultātes (IEVF) profesors, RTU Goda darbinieks (2010) Viktors Nešpors.RTU Elektroenerģētikas fakultātes docents un fakultātes dekāns (1958–1966; 1975–1988), RTU Goda darbinieks (1985) Georgijs Obuševs.Latvijas Republikas Zemessardzes Studentu bataljona pirmais komandieris, Viestura ordeņa kavalieris, ilggadējs Latviešu Virsnieku apvienības valdes priekšsēdētājs, Latvijas Ordeņu brālības domes un valdes loceklis, orientēšanās sporta meistars un Vissavienības kategorijas tiesnesis, atvaļinātais kapteinis Aleksejs Ozoliņš.RTU Dizaina tehnoloģiju institūta lietvede Marija Rutkovska.Latvijas Zinātņu akadēmijas (LZA) akadēmiķis un RTU Goda biedrs (2000) profesors Jānis Stradiņš.RTU ilggadējais asociētais profesors Aivars Šulcs.Rīgas Politehniskā institūta (RPI) / Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) docētāja filozofe un folkloriste Renāte Tavare.Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes (MLĶF) Polimērmateriālu institūta pētniece un Polimēru materiālu tehnoloģijas katedras vecākā laborante, RTU Goda darbiniece (1997) Velta Tupureina.Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) un Rīgas Politehniskā institūta (RPI) darbinieks, bijušais Mehānikas un mašīnbūves institūta Siltumenerģētisko sistēmu katedras vadītājs un studiju programmu direktors profesors Dr. habil. sc. ing. Daniels Turlajs.RTU Mašīnzinību, transporta un aeronautikas fakultātes (MTAF) Aeronautikas institūta direktors profesors Aleksandrs Urbahs.Emeritētais profesors, RTU Goda doktors (1994), inženieris un izgudrotājs Reinhards Vītols.RTU darbinieks un mācībspēks, darba aizsardzības speciālists, RTU Goda darbinieks (2017) praktiskais docents Valdis Ziemelis.