In Memoriam (Inženierzinātņu un augstskolu vēsture, 2019)
RTU Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātes (DITF) profesors habilitētais matemātikas zinātņu doktors Jevgeņijs Carkovs.Zinātņu vēsturnieks un ķīmiķis Ilgars Grosvalds.Inženierzinātņu doktors (Dr. sc. ing.) Helmuts Guļevsks.Latvijas Zinātņu akadēmijas (LZA) akadēmiķis, RTU emeritētais profesors Dr. habil. sc. ing. Ivars Knēts.RTU Padomnieku konventa loceklis, RTU Valsts eksaminācijas komisijas priekšsēdētājs, mācībspēks, izcils enerģētiķis, AS «Augstsprieguma tīkls» padomes priekšsēdētājs, ilggadīgs Latvijas Elektroenerģētiķu un energobūvnieku asociācijas valdes priekšsēdētājs Dr. sc. ing. Vilnis Krēsliņš.RTU Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātes Industriālās elektronikas un elektrotehnoloģiju institūta profesors inženierzinātņu doktors Anatolijs Ļevčenkovs.RTU Goda doktors, Kauņas Tehnoloģiju universitātes (KTU) emeritētais profesors Vītauts Milašs.RTU Goda darbiniece, valsts emeritētā zinātniece Inta Strakova.