(untitled) (Inženierzinātņu un augstskolu vēsture, 2020)
RTU Inženierzinātņu vēstures pētniecības centra (IVPC) sagatavotajā ceturtajā zinātniskajā žurnālā publicēti septiņi pētījumi par Rīgas Politehnikuma (RP) / Rīgas Politehniskā institūta (RPI) studentiem, absolventiem un mācībspēkiem, kā arī ar citiem ar inženierzinātnēm saistītiem jautājumiem. Zinātnisko publikāciju autori ir Latvijas zinātnieki, zinātņu vēsturnieki, muzejnieki un pedagogi. Rakstu pamatā galvenokārt ir RTU 60. starptautiskās zinātniskās konferences 2019. gada 10. oktobrī nolasītie referāti. Pētījumu tematika ir RP / RPI studentu, absolventu un mācībspēku darbība, inženierzinātņu un biedrību vēsture.